13 дітей знепритомніли "від патріотичних промов"

3
1
13 дітей знепритомніли "від патріотичних промов"
13 учнів в одній з російських шкіл Псковській області знепритомніли під час лінійки. Місцева чиновниця переконує, що це могло бути спровоковане "хвилюванням від патріотичних промов і музики".

Про це повідомляє Українська Правда з посиланням на слова начальниці управління освіти місцевої адміністрацій Тетяни Лозницької.

Пряма мова Лозницької: "Захід був урочистим, звучали промови патріотичного та морального спрямування, особлива музика. Це був серйозний, хвилюючий захід.

При таких обставинах одна дитина могла відчути нездужання, і вже учні поруч з нею поставилися до свого самопочуття уважніше, ніж зазвичай".

Деталі: Чиновниця також зазначила, що у школярів є "вікові і фізіологічні особливості", які могли б стати причиною втрати свідомості.

Що було раніше: 5 жовтня в Псковській області 13 учням з різних класів стало погано під час урочистої лінійки. Директор школи висловила припущення, що стан дітей погіршився через тепловий удар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такого пресінгу,політичного зомбування даже при комуняках не було
Відповісти
Де ти , а де "комуняки".
На колiна став , майданутий .
Та до ляхiв раком , руш.
Відповісти
ото модерація тут, дорога редакція, я х*єю..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні