Що відомо про iPhone 13

0
3
Що відомо про iPhone 13
За словами авторитетного інсайдера, відомого під ніком Ice Universe, виїмка для системи розпізнавання особи TrueDepth нарешті зменшиться в смартфонах серії iPhone 13. Джерело повідомило, що виріз як і раніше буде присутній, однак його висота зменшиться.

Пише Порталіті.

Інсайдер проілюстрував майбутні зміни грубим начерком. Згідно з ним, виріз збереже свою ширину, проте його висота буде набагато менше, що позитивно відіб’ється на досвіді використання пристрою. Це, ймовірно, обрадує багатьох користувачів, яких бентежить занадто широка виїмка, яка не змінювалася з моменту запуску iPhone X в 2017 році. Деякий час ходили чутки, що iPhone 12 першими отримають зменшений виріз, однак по всій видимості, зміни перенесені на 2021 року.

Проте, надійні джерела заявляють, що через меншого розміру екрана 5,4-дюймовий iPhone 12 mini може отримати більш вузьку «чубок».

Нагадаємо, що минулого тижня відомий інсайдер Росс Янг (Ross Young) повідомив, що iPhone 13 будуть запропоновані в тих же розмірах, що і iPhone 12, проте будуть оснащені новими дисплеями ProMotion з частотою оновлення 120 Гц і поліпшеними камерами. Презентація iPhone 12, нагадаємо, очікується вже менше, ніж через тиждень.
Теги: iPhone, Apple
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні