Повідомили моторошні подробиці про чоловіка, який вбив та спалив свого шестирічного сина. ВІДЕО.

1
6
Повідомили моторошні подробиці про чоловіка, який вбив та спалив свого шестирічного сина. ВІДЕО.
У Подільському районі Києва після сварки з дружиною чоловік убив і підпалив свого 6-річного сина. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 05 жовтня 2020 року, близько 20:40 на спецлінію «101» і «102» надійшла інформація про пожежу в одній з квартир будинку №31а, розташованого на проспекті Правди.

Як повідомляють джерела, які прибули на місце події рятувальники і поліцейські зіткнулися з 35-річним господарем квартири, який знаходився в неадекватному стані і відмовлявся відкрити двері квартири співробітникам екстрених служб.



Рятувальники, усуваючи загоряння, виявили в квартирі обгорілий труп 6-річного хлопчика зі слідами насильницької смерті. Для встановлення остаточної причини смерті тіло дитини направлено на судово-медичну експертизу.



Попередньо було встановлено, що між батьками загиблого хлопчика сталася сварка, в ході якої мати дитини, вибігши з квартири, викликала поліцію і рятувальників, заявляючи, що її чоловік знаходиться в неадекватному стані і загрожує підпалом квартири. Чоловік, залишившись в квартирі, в цей час завдав дитині кілька ударів ножем, а після підпалив диван, на якому хлопчик лежав.



Зловмисник був затриманий відповідно до статті 208 КПК України.

У зв'язку з подією відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 2 пункт 2 (Умисне вбивство малолітньої дитини) КК України.



На місці працювали рятувальники ГСЧС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція і слідчо-оперативна група. Подробиці події з'ясовуються.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що з цим світом не так? як можна вбити власну дитину?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні