Волинський лікар-інфекціоніст захворів на COVID-19

1
6
Волинський лікар-інфекціоніст захворів на COVID-19
Завідувач пульмонологічного й інфекційного №2 відділень Волинської обласної клінічної лікарні Олег Яковенко захворів на коронавірус.

Читайте також: "Всі, як риба без води, хапають повітря": волинський лікар-пульмонолог розповів про коронавірус

Про це чоловік повідомляє Під Прицілом з посиланням на сторінку Олега Яковенка у мережі Facebook.

"Прикро, коли ти хочеш допомогти пацієнту, але рідні або ще гірше твої колеги думають, що ти маєш зі всього особисту вигоду! Так, маю, маю лише одну вигоду – це бажання, щоб мій пацієнт одужав і пішов з мого відділення своїми ногами, а не був переведений в реанімацію або вивезений в чорному мішку! За пів року отримав ще одну вигоду, внаслідок роботи в режимі 24/7 та без відпустки – зараз на лікарняному з COVID-19", – написав лікар.

Нагадаємо, завідувач відділення пульмонології Волинської обласної клінічної лікарні Олег Яковенко заявив, що у Волинській області, зокрема у Луцьку, спостерігається важка епідемічна ситуація з коронавірусною хворобою.

"Хворі постійно надходять – це говорить про те, що рівень захворюваності збільшився; кількість хворих, на жаль, збільшується. І відповідно, те, що Луцьк віднесли до червоної зони, – напевно, це є виправданим", – заявив фахівець.

Але згодом у Волинській обласній клінічній лікарні та обласній інфекційній лікарні спростували інформацію про те, що відділення у медзакладах буцімто переповнені хворими.

Як повідомив очільник обласної клінічної лікарні Олександр Дудар, в інфекційному відділенні №2, яке очолює лікар Яковенко, загалом є 48 ліжко-місць, там зараз перебуває 30 хворих. В інфекційному відділенні №3 – 46 ліжок, з яких зайнято 21. У реанімації – 12 ліжок, там знаходиться 6 хворих. На апаратах штучної вентиляції легень хворих в реанімації немає
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одужуйте, лікарю!!!!! Ви молодець!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні