СБУ затримала шахраїв, які продавали посади помічників нардепів по 18 тисяч доларів за місце. ФОТО

0
-3
СБУ затримала шахраїв, які продавали посади помічників нардепів по 18 тисяч доларів за місце. ФОТО
У Києві співробітники Служби безпеки України затримали шахраїв, які за гроші пропонували фейкове працевлаштування помічниками народних депутатів від «Слуги народу». Про це йдеться на сайті СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що зловмисники, посилаючись на нібито існуючі зв`язки у політсилі та Верховній Раді, намагалися продати «посади» та шукали клієнтів. Вартість такого кар`єрного зростання становила 18 тисяч доларів США за місце. Відразу після внесення оплати замовникам обіцяли провести стажування та видати службове посвідчення.



Затримали зловмисників у середмісті столиці відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання 3 тисяч доларів США – частини суми від одного з клієнтів.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі учасникам оборудки готується повідомлення про підозру.



Тривають слідчі дії. Перевіряються інші можливі факти пропозицій фейкового працевлаштування.

Заходи із викриття відбувалися спільно з ДБР під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні