21-річний чоловік через конфлікт вистрілив у товариша

0
4
21-річний чоловік через конфлікт вистрілив у товариша
5 жовтня, біля одного з розважальних закладів Ужгорода сталася стрілянина. У 21-річного жителя Мукачева зав'язався конфлікт з товаришем і він почав у нього стріляти. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

"Повідомлення про інцидент надійшло до поліції близько 1:10 ночі сьогодні, 5 жовтня . Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що між двома компаніями, які відпочивали у розважальному закладі на вулиці Швабській, на фоні ревнощів виник конфлікт. З'ясовувати, хто має рацію, чоловіки пішли на вулицю, де між ними трапилася бійка, а після – 21-річний мукачівець ще й почав стріляти у свого опонента. У результаті – 29-річного ужгородця з кульовим пораненням госпіталізували до лікарні, а мукачівця та інших учасників бійки доставили до відділку поліції", – йдеться у повідомленні.

Стрілка затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання. У поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні