Волинських лісівників підозрюють у недбалості майже на 18 млн гривень

1
6
Волинських лісівників підозрюють у недбалості майже на 18 млн гривень
Слідчі ДБР повідомили про підозру заступнику начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства та колишньому головному спеціалісту лісового відділу цього господарства у вчиненні службової недбалості, якою державі завдано збитків на суму понад 17,6 млн гривень.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Слідство вважає, що посадовці, порушуючи вимоги Закону України “Про природно-заповідний фонд”, через неналежне виконання службових обов’язків виписали та видали лісорубні квитки на проведення суцільних рубок головного користування на території зоологічних заказників місцевого значення “Осівський” та “Озерянський” Державного підприємства “Турійське лісове господарство”.

Раніше у рамках цього кримінального провадження про підозру у вчиненні кримінального правопорушення повідомлено і директору лісового господарства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прізвище вкажіть. невже це ВОЙЦЕХОВСЬКИЙ РУСЛАН
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні