Несподіваний мільйонер завдяки книзі про Гаррі Поттера

0
-9
Несподіваний мільйонер завдяки книзі про Гаррі Поттера
Житель Люксембурга може отримати великі гроші завдяки купленій 20 років тому книжці про Гаррі Поттера. Не секрет, що успіх і популярність історії про хлопчика, який вижив, змінили не лише популярну культуру, але й монетизували все, що так чи інакше дотичне до цієї франшизи.

Тому примірники з першого накладку “Гаррі Поттер і філософський камінь” – велика бібліографічна рідкість і коштують великих грошей.

Видавці не вірили в успіх цієї казки, тому перший наклад налічує лише 500 книжок, 300 із яких було розіслано по бібліотеках. На вільний ринок потрапили лише 200 книжок, за якими зараз полюють колекціонери.

Житель Люксембургу придбав саме одну з 200 книжок. Він просто хотів купити цікаву книжку, щоб його донька тренувала англійську, пише Свідок.

На довгі роки родина забула про це видання, доки цього року чоловік не вирішив перечитати початок казкової історії. Чоловік, ім’я якого не розголошується, забажав залишитись інкогніто, проте відомо, що він уже сконтактувався із акціонерним домом.

Продаж легендарного видання принесе йому від 700 тисяч гривень до 1 мільйона. Відомо, що чоловік планує вкласти ці гроші в іпотеку для доньки і дати їй вищу освіту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні