Сирота при живих батьках: мати на Волині відправила 13-річного сина у психлікарню. ВІДЕО

0
-3
Сирота при живих батьках: мати на Волині відправила 13-річного сина у психлікарню. ВІДЕО
У той час, коли підліток там жив, жінка не тільки не провідувала дитину, а й через суд позбавила себе материнських прав.

Матір 13-річного Іллі Лілія Білінець навіть не хоче чути його ім’я. Не потрібен хлопчик і рідному батьку. Чоловік не має власного житла і також домагається, аби його позбавили батьківських прав.

Своє рішення відмовитися від дитини Лілія пояснює жахливими вчинками Іллі.

Своєї вини матір не бачить. Однак, у соцслужбі думають інакше: хлопчик заважав влаштовувати їй своє особисте життя, болісно сприйняв четверте заміжжя мами. Більше того, Лілія неодноразово била і прив’язувала до ліжка Іллю, щоб він їй не заважав.

Врешті-решт Лілія запроторила сина у психіатричну лікарню і п’ять місяців не цікавилася його життям.

Жінка не хоче його забирати. Відмовився це робити і батько.

Дитина виявилася непотрібною нікому, фактично, сиротою при живих батьках. Однак, бабуся хлопчика вирішила дати йому ще один шанс і забрала жити до себе. Та вже через два тижні нерви жінки не витримали, і вона відмовилася від онука. Бабуся розповіла, що хлопець влаштував вдома жахливу пожежу: згорів хлів та все приладдя у ньому, а також верх хати, в якому жила сім’я.

Після масштабної пожежі, в якій ледь не загинули рідні Іллі, поліцейські ув’язнили хлопця і відправили у Дніпро до дитячого розподільника. Уже найближчим часом його переведуть до школи соціальної реабілітації у Запоріжжі, де протягом 9-ти місяців з ним будуть працювати психологи.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні