Twitter видалятиме дописи з побажанням Дональду Трампу померти від COVID-19

0
23
Twitter видалятиме дописи з побажанням Дональду Трампу померти від COVID-19
Новина про зараження Дональда та Меланії Трамп стала найбільш обговорюваною в соцмережі. Тепер Twitter буде видаляти усі дописи, в яких користувачі бажають президенту США померти від коронавірусної хвороби.

Повідомляє Громадське.

Представники Twitter уточнили, що не блокуватимуть акаунти користувачів, які поширили дописи з побажанням смерті Трампу. Однак контактуватимуть з власниками сторінок або видалятимуть дописи самостійно.

«Твіти, в яких бажають смерті, серйозних тілесних ушкоджень або смертельної хвороби комусь, не дозволені і мають бути видалені», ㅡ зазначили в Twitter.

Про зараження Дональда та Меланії Трамп стало відомо 2 жовтня ㅡ про це у соцмережі повідомив сам президент США.

Новину особливо гаряче обговорювали через президентські вибори в США, які відбудуться вже 3 листопада. Багато противників Трампа влаштували кампанію «святкування» через його зараження, інші ж ㅡ співчували політику.

Зокрема, колишня співробітниця президента Барака Обами та екскерівниця передвиборчої кампанії Гілларі Клінтон Зара Харім написала в соцмережі: «Це суперечило моїй моральній ідентичності впродовж останній чотирьох років, однак, сподіваюсь, він помре». Наразі цей твіт видалений, а сторінка Харім заблокована.

Водночас опонент Дональда Трампа, Джо Байден, побажав йому найшвидшого одужання та сказав, що молитиметься за здоров'я його сім'ї.

Не обійшлось і без маніпуляцій. Один з найрезонансніших твітів написав Майкл Чернович, відомий політичний екстреміст та прибічник Трампа.Він зазначив: «Це найкраще, що могло статися з Трампом. Якщо він виживе ㅡ стане героєм».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
23

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні