У Ківерцях лікарі не захотіли оглянути дитину з травмою

5
7
У Ківерцях лікарі не захотіли оглянути дитину з травмою
У Ківерцівській районній лікарні відмовилися оглянути дитину з травмою.

Про прикру ситуацію розповіла Оксана Малащук у соцмережі facebook.

"Доброго дня. Я жителька м.Ківерці. Хочу висловити свою думку про візит до нашої Ківерцівської районної лікарні. Сьогодні я о 12.30 забрала дитину зі школи щоб завезти до лікаря. Вона в мене ходить на тренування дзюдо.

В неї травмований палець на нозі, ми зайшли в дитячу політлініку в регістратурі нам видали карточку і сказали зайти в 7 кабінет. Лікар шкода що я не глянули її ініціали сказала дивлячись на часи а чого ви сюди прийшли? Наш сімейний лікар захворіла. Що нам робити в такій ситуації? Мені обідно і шкода що в нас такі лікарі.

Не дарма кажуть що в нас дуже хороша в переносному значенні цього слова лікарня. Її давно пора закрити за таке ставлення до людей. Ви ж лікарі і давали клятву", - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це наслідки псевдо медичної реформи. Чудово що пані Супрун вирішила провести в Україні реформу але краще б вона робила це в США. А в Україні реформуванням займались кваліфіковані кадри. Нажаль нові ефективні менеджери в мін здоров'ї не кращі
Відповісти
А що якби не Супрун то дитину прийняли. Цей врач точно так не прийняв би дитину бо робочий час закінчився. А якби не реформа (яку не дали закінчити ) то б з вами і сімейний лікар говорити не захотів.
Відповісти
Ходила теж до лікаря, починадося ГРВІ, моя сімейна захворіла.Тоді в той день чергова була лікар Ковалець, люди минайте цього лікаря, вона почала кричати чого я до неї прийшла і т.д, це дуже неприємна людина, якій вже давно час на пенсію, навіть мені запису не зробила в картку, виходила з кабінету і показово відкривала вікно, щоб раптом не заразитися, не раджу !!!!
Відповісти
Тепер майбутні лікарі не дають клятви Гіпократа в медінститутах.
Відповісти
Ви прийшли не по адресу, чому лікар, який не має до Вас жодного відношення повинен працювати з Вами? Чи Ви вирішили що у випадку коли Ваш лікар захворів можна іти до будь-кого? Ваша дитина змогла дійти до школи з "травмованим" пальцем і там перебувати, але не змогла дійти до іншої амбулаторії, де працює саме Ваш лікар.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні