Краще б не оновлювали програми — користувачі шоковані новими багами Android 11

3
0
Краще б не оновлювали програми — користувачі шоковані новими багами Android 11
На початку вересня компанія Google офіційно представила нову версію операційної системи Android 11 для смартфонів. Вона мала полегшити управління телефону і заощадити час для пошуку потрібної функції. Однак користувачів, які оновили свої смартфони до нової версії, скаржаться на різні помилки в роботі операційної системи, повідомляє ixbt.

Після встановлення Android 11 користувачі зауважили збій, який унеможливлює використання потрібних функцій. Також не працює або не відображається список недавніх додатків. Варто чекати декілька секунд, щоб програма завантажилася. Екран може мерехтіти чорним ыз дивним ефектом наближення, не дозволяючи перемикатися між додатками.

Також користувачі скаржаться, що список використаних вкладок "чистий", хоча програми точно відкрито.
Серед користувачів є ті, кому вдалося виправити проблему, просто заблокувавши і розблокувавши телефон.
Google Camera також значно погіршилась. Проблема полягає в тому, що камера працює, а фотографій пристрій не зберігає. Деяким користувачам вдалося залагодити проблему, видаливши файл .nomedia в папці програми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може програма "сира", або телефон не тягне 11андроїд тому і "глюки".
Відповісти
Це не баги, це фічі нової ОС.
Відповісти
Не на всі телефони оновлення розраховане, в багатьох буде пам'яті не вистачати і процесор заслабкий. Неможливо після 4 версії оновити на 11 Анроїд. (сама прога забере 6Гб не враховуючи додатків, не кожен процесор це потягне).
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні