Через пів року від початку пандемії українців будуть інформувати про епідситуацію

0
3
Через пів року від початку пандемії українців будуть інформувати про епідситуацію
1 жовтня держкомісія з питань ТЕБ та НС розглянула і затвердила Комунікаційний план оперативного інформування населення через засоби масової інформації, соцмережі та інші канали сповіщення про епідеміологічну ситуацію щодо поширення Covid-19 та важливість дотримання протиепідемічних заходів.

План за дорученням Комісії розробило Міністерство культури та інформаційної політики спільно з МОЗ, МОН, Секретаріатом Кабміну, іншими державними органами та обласними адміністраціями, повідомив заступник міністра культури та інформаційної політики Тарас Шевченко.

За словами Шевченка, план спрямовано на проведення інформаційних кампаній серед населення через ЗМІ.

Також буде використання соціальних мереж та інших інформаційних ресурсів для оприлюднення інформації щодо стану поширення Covid-19; проведення тематичних медіазаходів (брифінги, пресконференції, коментарі для ЗМІ) щодо необхідності дотримання протиепідемічних заходів; залучення до інформаційно-роз'яснювальної роботи експертів, представників інститутів громадянського суспільства, у тому числі молодіжних громадських організацій, лідерів думок, міжнародних організацій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні