Дмитро Глазунов: першочергово мер повинен бути якісним управлінцем

0
4
Дмитро Глазунов: першочергово мер повинен бути якісним управлінцем
Кандидат на посаду Луцького міського голови, голова благодійного фонду "Рідна Волинь"та ВОГО "ВОЛК" Дмитро Глазунов дав відповідь на 5 запитань.

Перша фраза:
Управління містом беру на себе, - це буде моя перша фраза, у разі якщо мене оберуть мером Луцька. Саме якісні і необхідні громаді рішення, набуті управлінським та життєвим досвідом, забезпечуватимуть життєдіяльність Луцька.

Перший крок:
Перший мій крок на посаді Луцького міського голови - це провести аудит і ревізію усього, що у нас є. За його результатами необхідно розвантажити бюджет міста, ліквідувати збиткові дотаційні комунальні підприємства, та створити нові, використовуючи сучасні досягнення науки. Скорочу чиновників мінімум на третину: економія це теж прибуток.

Головне:
Головне? Змінюємо систему роботи. Якщо ми плануємо вкладати бруківку на значних площах, а ми це робитимемо не лише в місті, а й в приєднаних об'єднаних територіальних громадах, то доцільно створити комунальне підприємство з виготовлення бруківки. Аналогічно, в міській лікарні замість приватної "Муніципальної аптеки", прибуток з якої отримує декілька чоловік, ми створимо комунальне підприємство "Муніципальна аптека", прибуток з якої буде отримувати місто і люди. Це дасть з змогу відмінити ганебні "благодійні внески" у медичних закладах Луцька та дещо розвантажити бюджет родин лучан. Усе це робочі місця, наповнення бюджету, контроль якості і цін. І так крок за кроком. Step by Step. Сподіваюсь на допомогу господарів та господинь майбутній міській раді.

Чому Глазунов:
Все це зробити треба було ще вчора. Ще 2004 року, заснувавши "Волинську обласну лікарняну касу", яка нині нараховує до 7 тисяч лучан, я сказав: беру управління касою на себе. За цей час - тисячі пролікованих і обстежених лучан. Ми гідно пройшли усілякі кризи. І нам усім треба рухатися вперед. То ж, думайте, лучани!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні