Навальний подає в суд

0
-2
Навальний подає в суд
Російський опозиціонер Олексій Навальний повідомив, що подає до суду на речника Путіна Дмитра Пєскова. Причиною позову стали заяви Пєскова журналістам, щодо співпраці навального з спеціалістами спецслужби ЦРУ США.

"Ви знаєте, що я вкрай рідко подаю в суд на пропагандистів, хоч вони і брешуть про мене цілими днями. Просто не хочу витрачати час. Однак тут пряме твердження від держчиновника. Тому, по-перше, я подаю до суду на Пєскова. А по-друге, вимагаю опублікувати докази і факти, що вказують на "роботу з фахівцями ЦРУ". Прямо по телевізору покажіть, в прайм-тайм. Дозволяю", - написав опозиціонер на своєму сайті.

Російський опозиціонер обурюється кремлівською брехнею та маніпуляціями.

"Я просто впевнений, що у них в Кремлі всюди портрети Геббельса висять. Все чітко по його заповітами. Жахлива яскрава брехня швидко поширюється, привертає увагу і веде фокус від того, що потрібно приховати. Я, безумовно, вважаю, що за замахом на мене стоїть особисто Путін. А хто ще міг віддати наказ тим 2-3 керівникам спецслужб, в чиєму розпорядженні є "новачок" і люди, які вміють його застосовувати? Про це я сказав у інтерв'ю журналу "Шпігель", - додав Навальний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні