Маніяк вбивав дівчат, схильних до суїциду

0
-5
Маніяк вбивав дівчат, схильних до суїциду
У Японії серійний вбивця зізнався, що зґвалтував і вбив 8 жінок віком 15-27 років і 1 чоловіка. Шукав жертв у соцмережах серед людей, схильних до самогубства.

Чоловік визнав себе винним у токійському суді за всіма звинуваченнями, пов'язаними з убивством і розчленуванням людей в 2017-му. Про це пише британська The Guardian.

Такахіро Сіраісі, 29 років, розповів суду, що через Twitter та інші соцмережі зв'язувався з жінками, які висловлювали суїцидальні настрої. Потім вів їх у свою квартиру за 40 км від Токіо, де ґвалтував, грабував і душив. Жертва-чоловік був хлопцем однієї з жінок.

Після цих злочинів у Японії почали відстежувати і зупиняти роботу сайтів, на яких люди пишуть про самогубства. Соцмережа Twitter теж ввела жорсткіші правила проти пропаганди суїцидів чи ушкоджень власного тіла.

Адвокати обвинуваченого стверджували, що звинувачення мають бути полегшені, бо жертви самі хотіли вмерти. Сіраісі, швидше за все, засудять до смертної кари.

Винних у численних вбивствах, грабежах-вбивствах чи вбивствах-зґвалтуваннях в Японії зазвичай страчують через повішення.

Підсудного зловили в жовтні 2017-го. Брат однієї з жертв виявив повідомлення від Сіраісі. Він досліджував аккаунт сестри у Twitter після її зникнення. Тоді попросив знайому зв'язатися з Сіраісі та організувати зустріч. Повідомив поліцію. Коли правоохоронці прийшли в квартиру маніяка, зізнався, що тіло жінки в морозилці. Потім знайшли частини тіл всіх 9 жертв.

Сусіди розповіли слідчим, що чули неприємний запах із квартири маніяка, коли обвинувачений переїхав туди в серпні 2017-го. Проте не повідомили поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні