«Слуга Народу» представила свого кандидата у мери Луцька. ФОТО

13
-14
«Слуга Народу» представила свого кандидата у мери Луцька. ФОТО
Сьогодні, 1 жовтня, відбулася прес-конференція кандидата на посаду Луцького міського голови Романа Бондарука.

Роман Бондарук називає себе єдиною реальною альтернативою нинішній міській владі, а ще позиціонує себе як незалежний керівник, що готовий ділитись власним досвідом та знаннями з лучанами.



Представник «Слуги народу» розповів, чому він вирішив балотуватись в мери, та що разом з командою збирається зробити для Луцька.

«Луцьк потребує рішучого мера, якого слухатимуть лучани», - вважає віце-президент Всеукраїнської ради голів ОСББ та кандидат на посаду мера Луцька Роман Бондарук.

«Однією з найбільших проблем нашого міста є Старий Ринок. Люди поділились на 2 фронти: одні хочуть продавати та купувати товари у звичному для себе місці, інші – навести там порядок. На мою думку, не може бути «або…або», потрібно задовільнити інтереси кожного лучанина. На сьогодні у нас уже є певні пропозиції – обговорити та створити перший туристичний європейський ринок», - каже Бондарук.



«Нещодавно, конкуренти розпочали брудну кампанію на телебаченні проти мене. Від себе можу сказати, що мене це надихає і я працюватиму ще з більшою рішучістю», - обіцяє кандидат.

«Лише в діалозі з лучанами і громадами ми зможемо побудувати щасливе майбутне Луцька. Саме тому я балотуюсь у мери Луцька», - заявив Роман Бондарук.

Після промови, кандидат поспілкувався з представниками преси та дав відповіді на запитання.

Раніше ви були депутатом від фракції «Батьківщина». Чому ви обрали «Слугу Народу»?

- Ще в 2014 році я розірвав зв’язки з командою «Батьківщини». Керівник фракції вбачав в мені конкурента і на цьому підґрунті в нас стався конфлікт.
Чому «Слуга Народу»? Це єдина партія, яка зможе змінити Луцьк, ми не залежимо від інвесторів.



Ви готові піти на перемовини з конкурентами?

- Звичайно, я думаю, що рано чи пізно ця розмова відбудеться і це вплине на розвиток нашого міста.

Чи готові ви зняти свою кандидатуру заради кращого кандидата?

- Так, я готовий, якщо знайдеться достойніший кандидат. Лучани бачать, що змін немає. При Романюку Луцьк був у першій трійці рейтингу міст, а зараз ми пасемо задніх, бо мер, по суті, відсутній.

Всім відомо, що в Луцьку постійні затори. Що ви плануєте з цим робити?

- Наші дороги не розраховані на таку кількість авто. Потрібно виділити кошти не на ремонт проспекту Волі, а на покращення об’їзних доріг. Люди їдуть у села через центр. До цього процесу потрібно підходити більш професійно.



Ви балотуєтесь від «Слуги Народу». На вашу партію безпосередньо впливає президент Зеленський. Натомість, однією з ваших стратегій є відмова від «патрона». Як ви це прокоментуєте?

- Зеленський – це президент України. Я, як мер,підпорядковуватимусь не президенту, а лучанам. Він – лідер держави, але сьогодні закон не може вплинути на міських голів. Вони мають багато обов’язків, але, в ту ж саму чергу – безліч прав.

Що ви плануєте зробити насамперед, якщо станете мером Луцька?

- Я вважаю, що голова не повинен займатися дитячими майданчиками чи ремонтом доріг, це - робота Департаменту. В першу чергу, мер повинен думати про збільшення робочих місць для лучан та подальший розвиток міста.



Як ви прокоментуєте свій кредит у Західінкомбанку?

- Це історія 15-ти річної давності. Я маю документ, який підтверджує, відсутність заборгованості. Весь бруд, що на мене ллється – брехня і наклепи. Люди, які мене підтримують можуть підтвердити мою правоту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Головою Луцької ОТГ має бути_ШИБА Б.П.!!!!!!!!!!!!!!!!! Решта_пліснява!!!!!!!!!!!
Відповісти
Брехня - слово в слово. Так ніхто не вміє кривити душею, як бондарук. Двуликий Янус. Бридко читати.
Відповісти
Зелебобики не пройдуть ніде.Пришиба вже був.При ньому наше місто все гамнішало і гамнішало.Наш мер - Поліщук.
Відповісти
Поліщук - ні риба ні м‘ясо. Самозакохана маріонетка Палиці. Абсолютно не вільний у вчинках. Ще й нарцис. Ці причини не можуть дати йому розвинутись в сильного та досвіченого політика. Випадкова людина на відповідальній посаді. На благо Луцька працювати неспроможний. Дуже уважно думайте головою та аналізуйте. Мене особисто вже вкурвило, що стільки разів «співоча та роботяща нація» на мою голову та моє майбутнє обирає якихось безтолочів. І стогнуть щодня, як їм живеться фігово. Як голосуєте - так і живете
Відповісти
Це той.хто вкрав гроші у ЗАХІДІНКОМБАНКУ
Відповісти
Це той.хто вкрав гроші у ЗАХІДІНКОМБАНКУ
Відповісти
https://youtu.be/VTvazF4Jubw
Відповісти
цим "щирим" очицям не можна довірити більше однієї гривні
Відповісти
Брехива мерзота! Слизняк!
Відповісти
На фото він показує свої "чисті" руки. Насправді, по лікті в лайні.
Відповісти
Це ще той аферист, не тільки західінкомбанк нагрів але і Діамант
Відповісти
От в ЗЕ багато таких паскуд
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/172290-kandydat-v-mery-lucka-prychetnyj-do-rejderskogo-zahoplennia-komunalnogo-majna
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні