--> ВООЗ: в Україні буде до 9000 випадків коронавірусу щодня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ВООЗ: в Україні буде до 9000 випадків коронавірусу щодня

1
4
ВООЗ: в Україні буде до 9000 випадків коронавірусу щодня
До кінця року, за прогнозами Всесвітньої організації охорони здоров'я в Україні щодня виявлятимуть 7-9 тисяч нових хворих на коронавірус.

Про це в інтерв'ю Суспільному опублікованому 1 жовтня, розповів керівник офісу Всесвітньої організації охорони здоров'я в Україні Ярно Хабіхт.

"Найближчими місяцями ми очікуємо, що кількість випадків перевищить 5 тисяч, і може складати від 7 до 9 тисяч випадків на день. В цьому ж контексті ми також спостерігаємо все більше випадків у Європі, - пояснив Хабіхт. - В Україні ще й досі спостерігається передавання вірусу в громадах. Ми не звузили зараження до кластерного поширення (через соціальні зв'язки: сім'я, клас в школі, працівники одного відділу - ред.), до якого йде багато країн Європи.

З наших досліджень ми знаємо, що лише кожна четверта особа регулярно миє руки. Також бачимо, що кожна третя особа не дотримується фізичної дистанції, коли відвідує різні заходи. Важко давати якусь оцінку. Але якщо в грудні ми почнемо фіксувати більше ніж 9 тисяч випадків за день, то я буду стурбований", - резюмував він.

У четвер, 1 жовтня, в Україні зафіксували черговий антирекорд - 4 069 нових випадків COVID-19 і 64 смерті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
немає нормальної роз'яснювальної програми серед населення і через те така ситуація. Населення не усвідомлює проблеми. А коли люди зрозуміють, то вже буде пізно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні