Лікарка розповіла про небезпеку мінеральної води

0
-9
Лікарка розповіла про небезпеку мінеральної води
Лікар-дієтолог Олена Соломатіна попередила про небезпеку лікувальної мінеральної води.

Вона повідомила, що регулярне вживання лікувальної мінеральної води може сприяти прискоренню процесу розвитку деяких хвороб, і пити її потрібно виключно за наявності медичних показань і після консультації з лікарем, пише clutch.ua.

Соломатіна зазначила, що вживання лікувальної мінеральної води щодня може бути небезпечним для здоров'я, оскільки в ній бувають зосереджені значні концентрації солей.

"Солі, які там є, припустимо, одній людині необхідні. Але іншій вони можуть зашкодити при певних захворюваннях. Навіть здоровій людині таку воду не потрібно пити щодня", - розповіла лікар.

Також Соломатіна розповіла про те, яку воду можна пити без ризиків для здоров'я.

"Води є різні: столова, лікувально-столова, лікувальна - всі вони відрізняються ступенем мінералізації. Столову воду можна пити без обмежень, лікувально-столовою не потрібно сильно захоплюватися, а лікувальну воду можна пити тільки за показаннями медиків", - наголосила лікарка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні