--> Туриста з Волині у Карпатах шукають рятувальники | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Туриста з Волині у Карпатах шукають рятувальники

0
2
Туриста з Волині у Карпатах шукають рятувальники
30 вересня, до рятувальників Прикарпаття звернувся житель Луцька.

Він розповів, що його родич, мешканець села Вільхівка Горохівського району Волинської області 1990 року народження, відпочивав у гірській місцевості, але не виходить на зв’язок.

Чоловік попросив з’ясувати інформацію про можливе знаходження автомобіля розшукуваного поблизу урочища Заросляк, що на Яремчанщині, повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Під час перевірки інформації встановили, що вказаний автомобіль зареєстрували ще 27 вересня на пункті пропуску на в’їзді до Заросляка. Відпочивальник зазначив, що хоче впродовж двох днів здійснити сходження на гору Піп Іван.

30 вересня на маршруті КПП - ур. Заросляк транспортного засобу вже не виявили.

Щоб перевірити можливе перебування громадянина на горі Піп Іван, о 13.50 30 вересня направили шістьох рятувальників. Станом на 17.30 цього дня надзвичайники обстежили ділянку Чорногірського хребта між ур.Заросляк та г. Піп Іван. Жителя Волині не знайшли.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні