Випускники спалили свою школу

0
4
Випускники спалили свою школу
28 вересня близько 22.00 в Лакатамії невідомі підпалили початкову школу.

Причому, як запевняє президент асоціації батьків Еріккос Періфаніс, палії залишили попередження за чотири дні до події. Вони написали на стінах школи, що планують спалити її, і підпалили двері.

Про це пише Інше ТБ.

В результаті пожежі школі було завдано значної шкоди. У вогні постраждали і навчальні кабінети. Але, незважаючи на це, вже 29 вересня школа зустрічала учнів, уроки проходили відповідно до розкладу. Збиток, нанесений установі, оцінюється в 100 тисяч євро.

Поліцейські з'ясували, що до підпалу 4-й початкової школи в Лакатамії причетні троє підлітків. Неповнолітніх хлопців вдалося відстежити по камерах відеоспостереження. Затриманим від 14 до 16 років. За неофіційною інформацією, хлопці зізналися, однак у поліції немає ордера на їх арешт.

Також відомо, що директорка школи скаржився на цих підлітків в поліцію декілька десятків разів. Заяви були прийняті, але підлітки продовжували псувати майно початкової школи. Поки не прийняли рішення спалити її.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні