У волинський музей передали генеральський мундир

0
-1
У волинський музей передали генеральський мундир
Фонди Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки поповнилися парадною та польовою формами одягу (нового заразка) екскомандувача Сухупутних військ України, генерал-полковника Сергія Миколайовича Попка. Про це поінформував музей.

У переданому в музей парадному мундирі генерал-полковника Сергій Попко командував Парадом на честь Дня Незалежності у 2018 році.

У переданому в музей парадному мундирі генерал-полковника Сергій Попко командував Парадом на честь дня Незалежності у 2018 році.

До березня 2016 року Сергій очолював Головний командний центр Генштабу ЗСУ, був в.о. командувача Об'єднаного оперативного командування ЗСУ. З березня 2016 — командувач Сухопутних військ України.

5 грудня 2017 року йому присвоєно військове звання генерал-полковника. 5 серпня 2019 був звільнений з посади командувача Сухопутних військ України. 20 серпня 2019 року призначений на посаду головного інспектора Міністерства оборони України. 7 травня 2020 року – звільнений в запас.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні