--> На Волині спіймали позашляховик напакований цигарками | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині спіймали позашляховик напакований цигарками

0
-6
На Волині спіймали позашляховик напакований цигарками
Оперативники Луцького прикордонного загону у взаємодії зі співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області, в рамках проведення заходів, спрямованих на протидію переміщенню через державний кордон підакцизних товарів, припинили чергову незаконну оборудку.

Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

Так, днями в м.Володимир-Волинський правоохоронці намагалися зупинити для перевірки «Фольксваген Т5», стосовно якого мали оперативну інформацію. Проте, водій мікроавтобуса гальмувати не поспішав, а навпаки, додавши «газу», вдався до втечі.

У результаті переслідування прикордонники наздогнали автомобіль в лісовому масиві. Окрім водія-втікача, правоохоронці затримали і його спільників. На момент затримання чоловіки вже встигли перевантажити з «Фольксвагена Т5» в позашляховик «Міцубісі» тютюнові вироби, які, ймовірно, в подальшому планували незаконно переправити до Республіки Польща.

За результатами огляду в транспортному засобі виявлено 9 000 пачок цигарок без акцизних марок. Тютюнові вироби, сума оцінки яких склала близько 285 тисяч гривень, вилучені податківцями.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні