--> Сергій Притула пропіарився на незрячих: зібрав 8 тис. доларів на ремонт приміщень УТОС і зник. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сергій Притула пропіарився на незрячих: зібрав 8 тис. доларів на ремонт приміщень УТОС і зник. ВІДЕО

0
-8
Сергій Притула пропіарився на незрячих: зібрав 8 тис. доларів на ремонт приміщень УТОС і зник. ВІДЕО
Українське Товариство Сліпих (УТОС) вимушене дороблювати робити ремонт в борг, розпочатий шоуменом Сергієм Притулою.

В результаті зупинена робота єдиної в Україні редакції, яка випускає книги і журнали для людей з вадами зору. Про це повідомив блогер Ярослав Бондаренко.



Він нагадав, що 15 липня Сергій Притула опублікував на платформі для збору пожертвувань Пантеон відео, в якому повідомив про виділення першого траншу на ремонт приміщень УТОС сумою 8 тисяч доларів.

За ці гроші повинні були відремонтувати душові, санвузли і спальні кімнати. Бригада Притули провела підготовчі роботи, демонтувала сантехніку, зашила частину стін гіпсокартоном, купленим за рахунок коштів УТОС. Але, після цього бригада зникла, а роботи зупинились.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні