--> Чоловік збив автомобілем жінку і спалив її тіло | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік збив автомобілем жінку і спалив її тіло

2
-3
Чоловік збив автомобілем жінку і спалив її тіло
У Харківській області судитимуть чоловіка, який скоїв жахливу ДТП. Він автомобілем збив жінку, забрав її тіло і вивіз в Донецьку область. Там її спалив і закопав. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Харківської області.

"ДТП сталася 12 квітня 2020 року, до Лозівського відділу поліції звернувся місцевий мешканець. Він повідомив, що його 59-річна дружина вдень вийшла з подвір'я на вулицю та зникла. Відомості про дану подію слідчі районної поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою відміткою "зникнення без вісті", – йдеться у повідомленні.

Наступного дня в районі вулиці Молодіжна у місті Лозовій слідчі виявили на дорозі сліди, характерні для дорожньо-транспортної пригоди. Поліцейські виявили на асфальті сліди гальмування, фрагменти битого скла, дзеркала та жіночій черевик. Заявник впізнав у ньому взуття своєї зниклої дружини.

"Того ж дня до Лозівського відділу поліції звернувся із явкою з покутою 31-річний громадянин, мешканець села Катеринівка Лозівського району. Він заявив, що 12 квітня близько 15:00 прямував на автомобілі "ВАЗ Калина" через село Домаха у Лозовій. На вулиці Молодіжній він не помітив пішохода-жінку, яка рухалася по узбіччю в попутному з ним напрямку, та наїхав на неї. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці.

Щоб приховати факт ДТП, чоловік затягнув тіло збитої жінки до свого автомобіля та вивіз на територію Донецької області, де підпалив і закопав. Зловмисник залишив свій автомобіль на території Донеччини та повернувся додому", – розповіли у поліції.

Досудове розслідування завершили. Чоловік отримає покарання за порушення правил дорожнього руху та залишення в небезпеці. Наразі зловмисник знаходиться в слідчому ізоляторі. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Агову, судді, ви там що обкурилися?! За такий злочин вісім років??!!!!А якби збили вашого родича, ви також такі поблажливі будете?!!!
Відповісти
Мозгів вже немає
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні