Вдова Кузьми Скрябіна поділилася архівними спогадами про останній день народження чоловіка. Відео

0
9
Вдова Кузьми Скрябіна поділилася архівними спогадами про останній день народження чоловіка. Відео
Дружина покійного Кузьми Скрябіна Світлана Бабійчук вирішила поділитися спогадами про те, як пройшов останній день народження легендарного українського артиста.

За словами вдови, у той день у їхньому будинку було багато гостей. Вони слухали музику 90-их, яку так любив Кузьма. Гості розійшлися до ранку, але сусіди не робили з цього трагедію і не звертали уваги. Про це Бабійчук розповіла в інтерв'ю для програми "Світське життя".

"Хто в цей день дзвонив його вітати, всі були у нас вдома. Тільки хвіртка відчинена, заходили якісь люди, я навіть досі не знаю, хто вони, і це було дійсно свято. Все закінчилося вранці. Грала його улюблена музика 90-х, але без претензій сусідів було", – розповіла Світлана.

Нагадаємо, що Андрій Кузьменко народився 17 серпня 1968 року. Він загинув 2 лютого 2015 року на автодорозі Кривий Ріг − Кіровоград. Його джип "Тойота" на повному ходу зіткнувся із зустрічним молоковозом ГаЗ-5312. Музикант помер на місці ДТП.

У співака залишилася дочка Марія-Барбара, дружина Світлана і батьки Ольга і Віктор Кузьменко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні