--> У Франції заборонять виступи диких тварин у пересувних цирках і розведення дельфінів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Франції заборонять виступи диких тварин у пересувних цирках і розведення дельфінів

1
2
У Франції заборонять виступи диких тварин у пересувних цирках і розведення дельфінів
Уряд Франції має намір прийняти ряд законів, які обмежать використання і розведення диких тварин заради розваги і вигоди людей, повідомляє Коммерсант.

Міністр екологічного розвитку країни Барбара Помпілі оголосила у вівторок, що влада прийме закон про заборону на виступ диких тварин у пересувних цирках. Подальша доля цих тварин буде вирішуватися «в кожному випадку окремо», але їх точно не випустять на волю одразу, заявила міністр.

Крім того, влада заборонить дельфінаріям розводити дельфінів і косаток.

Зараз в країні функціонують три дельфінарії: вони будуть «перепрофільовані», а будівництво нових відтепер буде під забороною.

«Наше захоплення цими дикими істотами більше не означає, що вони мають жити в неволі», – уточнила Помпілі.

Загалом влада має намір виділити близько 8 млн євро циркам і дельфінаріям, щоб ті могли безболісно підлаштуватися під нові вимоги законодавства і адаптуватися до них умов роботи.

Під заборону також потрапить розведення норок з метою отримання їх хутра.

Барбара Помпілі не назвала конкретні терміни, зазначивши, що уряд зробить все можливе, щоб відповідні закони були прийняті якомога швидше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рекомендую Вам аккауратно перебирать СМИ источники поиска информации. Очень много правительственных и заангажированных.
Хотела бы Вам предложить хорошее СМИ - russinfo.net, где я часто ищу информацию. Информация по ссылке: https://russinfo.net/horoscopes/goroskop-na-noyabr-2016-goda-dlya-raka-muzhchiny-i-zhenshhiny.html
А где ищите Вы?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні