--> ​​На Волині за 5 млн грн збудували новеньку амбулаторію: як вона виглядає. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

​​На Волині за 5 млн грн збудували новеньку амбулаторію: як вона виглядає.

0
0
​​На Волині за 5 млн грн збудували новеньку амбулаторію: як вона виглядає.
На Волині у с.Зимне Володимир-Волинського району відкрили новозбудовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Про це повідомляє телеграм-канал Луцьк Новости з посиланням на пресслужбу облдержадміністрації.

Сучасна новозбудована амбулаторія ЗПСМ в с.Зимне обслуговуватиме близько 3 тис. населення, вона вже розпочала свою роботу.

Що відомо?

В медзакладі передбачено 2 кабінети для лікарів: один – для сімейного лікарня, другий – для педіатра. Обслуговуватиме амбулаторія близько 3 тис. людей. Загалом потужність складає 30 робочих місць. Кошторисна вартість об’єкту – 5 млн 224,622 тис. гривень.

Для цього в амбулаторії є усе необхідне – лабораторія, кабінет щеплень, маніпуляційна тощо.

Слід зауважити, що до спорудження нового закладу охорони здоров’я медпрацівники працювали у місцевому ФАПі, що був розміщений поруч. Як розповів голова Зимнівської ОТГ В’ячеслав Католик, будівлю старого ФАПу планують використати для розміщення аптечного пункту.

Амбулаторію збудували за кошти субвенції з державного бюджету в рамках заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, та за кошти місцевого бюджету (співфінансування 434 тис. грн).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні