--> Маршрутника оштрафували на 17 тисяч гривень через пасажирів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Маршрутника оштрафували на 17 тисяч гривень через пасажирів

0
5
Маршрутника оштрафували на 17 тисяч гривень через пасажирів
Херсонського маршрутника оштрафували на 17 тисяч гривень за перевищення кількості пасажирів. Про це повідомляє Волинь.

Водій зазначив, що попереджав пасажирів, що не буде їхати, оскільки передбачені тільки місця для сидіння, після чого від пасажирів почали надходити погрози. Про встановлені обмеження маршрутник знав, проте пішов на поступки людям.

Порушення було зафіксовано в Херсоні ввечері 2 вересня. Поліцейські зупинили автобус «Богдан», який здійснює перевезення на маршруті №101. У салоні всупереч вимогам карантину перебував 35 пасажирів, в той час коли можна перевозити лише за кількістю місць для сидіння, тобто 21. На водія поліцейські склали адміністративний протокол.

В судовому засіданні, яке відбулося 16 вересня, водій провину не визнав. Він зазначив, що попереджав пасажирів, що не буде їхати, оскільки передбачені тільки місця для сидіння, після чого від пасажирів почали надходити погрози. Про встановлені обмеження маршрутник знав, проте пішов на поступки людям.

У підсумку суд, дослідивши всі матеріали справи, оштрафував чоловіка на 17 тисяч гривень. Крім того, порушник повинен сплатити 420 гривень судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні