--> Про українських заробітчанок написали книгу у Польщі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Про українських заробітчанок написали книгу у Польщі

0
-1
Про українських заробітчанок написали книгу у Польщі
Польська журналістка Моніка Собене-Гурська випустила книгу, назвавши її «Українки», про важку долю українських жінок, які приїжджають працювати до Польщі.

Книга про взаємини жінок з різних країн. Журналістка зібрала думки українок про польок, які надають їм роботу. Книга швидко стала популярною в польському суспільстві, т.к розкрила цікаві риси полячок. Про це повідомляється на телеграм каналі Цибуля.

Виявилося, що дуже багато польських жінки є любителями багато випити, маса прикладів, коли вони виявляють свою жадібність і вигадують приводи, щоб не заплатити за роботу.

Чимало випадків, коли господині обманюють, що під час прибирання щось пропало в будинку - це теж привід, щоб не заплатити. Багато українок заявили про грубість і неприкриту ненависть до них з боку польських жінок. І лише деякі заробітчанки з України повідомили про гостинність, співчуття або щедрості з боку господинь.

Таку думку про польських жінок виявилося несподіваним для суспільства в цій країні, де було прийнято вважати їх вихованими, чемними, чесними і доброзичливими. У пресі йде активне обговорення взаємин полячок і українок, і з'являється все більше фактів про негативні прояви з боку польських жінок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні