Поліція без причин затримала швидку з помираючим пацієнтом майже на годину. ФОТО

4
-14
Поліція без причин затримала швидку з помираючим пацієнтом майже на годину. ФОТО
За словами старшої лікарки, медперсонал рухався в Мелітополь з хворим, якому була потрібна термінова операція.

Поліцейські безпідставно зупинили карету швидкої допомоги ніби то "за неправильні спецсигнали". Бригаду з тяжкохворим пацієнтом всередині була змушена простояти більше 50 хвилин.



Старша лікарка медичної бригади зняла поліцейських на відео. Воно буле опубліковане на телеграм каналі Інсайдер.юа.

"У нас по документам спеціалізована машина! Маячки були встановлені на заводі. Якщо хворий помре,то ви будете винуваті!", - вона не стримувала емоцій.



Лікар благала поліцейських подзвонити старшому начальству, та відпустити їх, оскільки пацієнту була необхідна термінова операція.

На що поліцейські порадили їй "перестати кричати та плюватися", а також поцікавились, чи все у неї гаразд з психічним здоров'ям.



У Нацполіціі цю ситуацію ще ніяк не коментували.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СКОТИНЯКИ-аваковці!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Ну до швидких теж є багато запитань. Але в даному випадку - супроводь до лікарні, а там вже строчи протокол. Поліцаї - просто бидло. 50 разів віджався - вже мєнт. Читати вмієш - ахфіцер. Аваковщина у всій красі...
Відповісти
Пане президенте може ви б вже звернули би увагу на недолугість більшості працівників поліції, які просто не розуміють для чого вони прийшли і забули, що складали присягу українському народу!!!
Відповісти
А блимавки синього кольору при патрулюванні вони законно вмикають?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні