На Рівненщині жінка з дитиною ледь не загинула під час походу в торговельний центр

1
6
На Рівненщині жінка з дитиною ледь не загинула під час походу в торговельний центр
В Костополі Рівненської області жінка пішла у торговельний центр і ледь не загинула разом із дитиною. Мати і її півторарічний син провалились у підвал. Глибина його приблизно три метри. Коли жінка вдарилась, не змогла втримати хлопчика і він випав з її рук. Дитина вдарилась головою об металевий штир. Про це повідомляє tsn.ua.

"Я вдарилася спиною і в цей момент він у мене вилетів з рук. Там просто лежали металеві штирі і дитина вдарилася об ці металеві штирі", — розповідає потерпіла.

Того дня жінка разом з сином прийшла в торговельний центр за покупками. Візочок залишила на першому поверсі. Сама піднялась на другий. Коли повернулась і хотіла взяти візок — разом із дитиною полетіла униз. Як виявилось згодом, у підлозі було провалля.

"Дитина повністю спливала кров'ю, там була вода і штани були по коліна мокрі. Дитина була повністю мокра, у воді", — говорить жінка.

За словами адвокатки потерпілої, дірку у підлозі загородили. Доти вона була лише накрита фанерою.

Із провалля переляканих жінку з дитиною діставали рятувальники. Дірка була така глибока, що довелося спускати драбину. Потерпілих забрали в лікарню. У дитини травма голови.

Поліцейські встановили власника провалля. Однак, підозру винуватцям можуть вручити лише через місяць. Необхідно вивчити всю документацію. За те, що ледь не загинули жінка із дитиною, винним загрожуватиме 3 400 гривень штрафу. Або обмеження волі до 3 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы вообще представляете что происходит в Украине?!
У меня есть чувство нам подставляют какие то не настоящие статьи и мы часто не получаем новости из первых рук.
Перебрав много источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где видно что СМИ показывают хоть какую то картину жизни в которой находимся.
Очень важно в наше время отбирать настоящие средства массовой информации.
Вот еще одна топовая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/astrologicheskij-prognoz-dlya-ukrainy-ot-ekstrasensov/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні