У Вірменії усім чоловікам із мобілізаційного резерву заборонили виїзд з країни

0
9
У Вірменії усім чоловікам із мобілізаційного резерву заборонили виїзд з країни
Уряд Вірменії прийняв рішення заборонити виїзд з республіки всім чоловікам старше 18 років, які значаться в мобілізаційному резерві.

Про це повідомила прес-служба вірменського уряду.

"Згідно з рішенням уряду, обмежується виїзд з країни чоловіків, які перебували в мобілізаційному резерві: рядовий, молодший і вищий сержантський склад до 48 років, молодший офіцерський склад до 50 років і вищий офіцерський склад до 55 років", - йдеться в повідомленні.

27 вересня Збройні сили Азербайджану перейшли в наступ уздовж лінії зіткнення в Нагірному Карабасі. Вірменія повідомляла про знищення кількох танків і авіації азербайджанської сторони.

Представник Міноборони Вірменії Арцрун Ованісян повідомляв про загибель з обох сторін конфлікту близько 200 військовослужбовців. Баку втратив приблизно 30 одиниць бронетехніки та 20 безпілотників.

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш планує провести розмову з представниками Вірменії та Азербайджану. Також він висловив занепокоєння загостренням конфлікту між Баку та Єреваном. Гутерреш закликав сторони конфлікту негайно припинити бойові дії в Нагірному Карабасі та повернутися до змістовних переговорів для мирного врегулювання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні