--> ТОП 5 кімнатних рослин, які допоможуть поліпшити здоров’я | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП 5 кімнатних рослин, які допоможуть поліпшити здоров’я

0
5
ТОП 5 кімнатних рослин, які допоможуть поліпшити здоров’я
Деякі кімнатні рослини можуть стати помічниками у підтримці здоров’я у вашому домі. Ці “зелені друзі” виділяють у повітря корисні речовини, підвищуючи імунітет.

Які рослинами варто мати на підвіконні, щоб уникнути хвороб в сезон застуд, пише clutch.ua.

Лимон кімнатний

Цю рослину корисно не тільки вживати у вигляді фрукта. Обзаведіться кімнатним лимоном, адже він містить активні ефірні олії, що вбивають бактерії. Рослина впливає на здоров’я людини, підвищує життєвий тонус і опірність організму, покращує сон.

Ці кімнатні рослини принесуть здоров'я у ваш дім



Бегонія

Бегонія справжній лікар, адже вона відмінно зміцнює імунітет. З таким другом на підвіконні сезон застуд буде перенести набагато простіше, адже рослина підвищує бадьорість і стимулює до активної діяльності.

Крім того, бегонія може поглинати електромагнітні імпульси. Поставте її поряд з комп’ютером, якщо проводите багато часу в роботі з технікою.

Ці кімнатні рослини принесуть здоров'я у ваш дім


М’ята кімнатна

Рослина неймовірно багата ефірними оліями. Сприяє підвищенню імунітету, робить сон міцним і спокійним, піднімає настрій і життєвий тонус.

Ці кімнатні рослини принесуть здоров'я у ваш дім



Лавр кімнатний

Ця рослина також джерело ефірних олій. Якщо поставити в кімнаті кілька рослин, то про хвороби в сезон застуд можна забути. Лавр чудово підвищує імунітет і зміцнює здоров’я.

Ці кімнатні рослини принесуть здоров'я у ваш дім



Алое

Алое – безперечно головний лікар і помічник людини у боротьбі з хворобами. Рослина корисна сама по собі, адже виділяє багато кисню і очищає повітря. Також алое можна вживати і всередину за рецептами народної медицини. Краплі в ніс з алое чудово підвищують імунітет, борються з вірусами, зволожують слизові, відновлюють уражені тканини, вбивають бактерії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні