Оголосили набір до команди 26-ї експедиції в Антарктиду

2
-8
Оголосили набір до команди 26-ї експедиції в Антарктиду
Національний антарктичний науковий центр Міністерства освіти та науки (НАНЦ) оголосив конкурс з відбору команди для 26-ї Української антарктичної експедиції.

Експедиція буде свого роду ювілейною, адже 2021-го відзначатимуть 25 років з часу підняття українського прапора на колишній британській станції "Фарадей", яку перейменували на "Академік Вернадський", повідомляє пресслужба МОН.

"Зважаючи на пандемію Covid-19, під час відбору майбутніх полярників та полярниць особлива увага приділятиметься фізичному та психологічному здоров'ю кандидатів", - заявив директор НАНЦ Євген Дикий.

Переможці конкурсу проводитимуть наукові дослідження та забезпечуватимуть життєдіяльність станції "Академік Вернадський" в Антарктиді з весни 2021-го до весни 2022 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забирайте усiх депутатiв з подинами , та не повертайтесь.
Відповісти
З родинами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні