--> У Луцьку кардіоцентр рятуватиме життя людей. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку кардіоцентр рятуватиме життя людей. ВІДЕО

1
-2
У Луцьку кардіоцентр рятуватиме життя людей. ВІДЕО
Кандидат на посаду Луцького міського голови, голова благодійного фонду "Рідна Волинь" та ВОГО "ВОЛК" Дмитро Глазунов планує створити у Луцьку кардіоцентр для порятунку людей із серцево судинними захворюваннями та інфарктами і інсультами зокрема.

Про це він повідомив сьогодні у себе на фейсбуку.

Кардіоцентр у Луцьку рятуватиме життя і здоров"я людей.ВІДЕО

Руйнація медицини на думку Глазунова розпочалася давно із ліквідації кардіодиспансерів, хоча саме ці захворювання лідирують за смертністю в Україні, в тому числі і Луцьку.
Боротьбі із цими недугами кандидат присвятив 15 років життя, створивши Волинську обласну лікарняну касу (ВОЛК).

Ще 2012 року в рамках програми "Волинькард" ВОЛК обстежила 20 тис волинян, в 4 тис був підвищений тиск, а тисяча взагалі не знала що мають такі проблеми. З часом це стає причиною інфарктів та інсультів.

Саме Глазунов у 2007 році вперше в Україні створив Банк тромболітиків в лікарнях. Це препарати для розчеплення тромбів, які треба вводити в перші години з моменту виникнення самого вогнища. Це дозволяло забезпечити своєчасність та здешевити в рази, адже ціна сягала більше тисячі доларів за одне введення. Це був справжній прорив в медицині. Завдяки Глазунову в наступні роки було врятувано сотні життів лучан та волинян.

Саме з того часу Дмиро виношує ідею створення у Луцьку сучасного кардіоцентру. "Будувати з нуля не осилимо фінансово, тому будемо виходити з того що є. Кардіоцентр постане на першому поверсі адміністративного корпусу Луцької міської лікарні. На місці вестибюлю буде створена кардіореанімація зі скляними боксами по периметру, в центрі - чергова група медиків. Швидка доставлятиме хворих з інфарктами та інсультами прямо до окремого входу, минаючи звичайне приймальне відділення, ліфти і бюрократичну писанину. Цю реанімацію можна буде використовувати і для інших складних випадків.Територія самої лікарні осучаснена, окремо створена парковка для авто персоналу і відвідувачів, щоб не заважати доїзду швидкої допомоги.

Кардіоцентр буде забезпечено найсучаснішим обладнанням. Для лучан по максимуму все буде безоплатно, для всіх решта послуги будуть платними, щоб забезпечити гідну оплату праці спеціалістів та роботу обладнання.

Першочергово будемо рятувати життя і здоровя людей, наших рідних і близьких. Тому і йду на посаду Луцького міського голови. У влади міста не може бути вищого приорітету ніж здоров'я лучан.

Вас прошу про інформаційну підтримку та підписуйтесь на мій ютубканал ДМИТРО ГЛАЗУНОВ. Будемо працювати разом, - звертається до виборців кандидат на посаду Луцького міського голови Дмитро Глазунов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ким це схвалено, в яких кулуарах необхідність такого "центру" обговорювалось? Яка думка міської влади, позаяк лікарня №2 - комунальне підприємство нашого міста? Чому мешканці міста вперше про це почули і, саме, з помийної ями ("Фейсбуку) Глазунова? Хто буде фінасувати придбання дорогого медичного обладнання і апаратури? Звідки прийдуть засоби, тим паче, що в Луцьку і в області є такі потужні центри і є результати праці лікарів. Де взяти спеціалістів? Чи Діма з Катериною будуть лікувати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні