--> У Києві спіймали групу псевдо-колекторів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Києві спіймали групу псевдо-колекторів

1
6
У Києві спіймали групу псевдо-колекторів
Виявлено кілька законспірованих кол-центрів, з яких телефонували громадянам з погрозами та вимогами повернути неіснуючі борги.

Пише С.Ю.Г.

Кияни масово скаржилися поліції на телефонні погрози від колекторських служб з вимогами повернути неіснуючі борги.

«Виявлено кілька законспірованих кол-центрів, з яких телефонували громадянам з погрозами та вимогами повернути неіснуючі борги. Дзвінки надходили і до людей, які не мали жодного юридичного відношення до таких фінансових зобов’язань. Уже встановлено близько 60 осіб, які там працювали та безпосередньо телефонували людям. Зараз їх допитали та проводяться необхідні слідчі дії», — повідомив очільник столичних правоохоронців Андрій Крищенко.

Слідчі вилучили комп'ютерну техніку, телефони, чорнові записи з персональними даними та готівку. Співробітникам таких «кол-центрів», загрожує до 8 років в'язниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дали дозвіл на роботу різних "колекторських кантор", ось тепер маємо проблеми.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні