Трамп закликає Байдена пройти тест на допінг перед дебатами

0
5
Трамп закликає Байдена пройти тест на допінг перед дебатами
Президент США стверджує, що Байден нібито може приймати якісь стимулюючі препарати і сам теж готовий пройти перевірку.

Пише Кореспондент.

Президент США Дональд Трамп має намір настійно вимагати від свого суперника на виборах Джозефа Байдена проходження тесту на допінг перед або після майбутніх теледебатів.

"Я буду наполегливо вимагати від сонного Джо Байдена проходження тесту на наявність (в його організмі спеціальних) препаратів перед або після дебатів у вівторок ввечері", - написав американський лідер у себе в Twitter.

Трамп при цьому додав, що сам готовий пройти аналогічну перевірку.

Президент США раніше неодноразово висловлював думку, що Байдену перед передвиборними дебатами слід пройти перевірку на допінг, оскільки він, на думку Трампа, нібито може приймати якісь стимулюючі препарати.

Нинішній господар Білого дому також стверджував, що 77-річний Байден не зможе дискутувати з ним на рівних, в тому числі через похилий вік. Самому Трампу 74 роки.

Нагадаємо, що перші дебати Трампа і Байдена відбудуться 29 вересня в Клівленді (штат Огайо), другі - 15 жовтня в Майамі (штат Флорида), треті - 22 жовтня в Нешвіллі (штат Теннессі).

59-ті вибори президента США пройдуть 3 листопада.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні