--> Єдиний курсант, який вижив при падінні літака Ан-26, на полі катастрофи намагався рятувати побратимів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Єдиний курсант, який вижив при падінні літака Ан-26, на полі катастрофи намагався рятувати побратимів

0
-2
Єдиний курсант, який вижив при падінні літака Ан-26, на полі катастрофи намагався рятувати побратимів
25 серпня курсант льотного факультету Харківського національного університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба отримав поранення внаслідок катастрофи військового літака Ан-26. На борту він був із 19-ю побратимами на 7-ю членами екіпажу. Усі вони загинули.

“20-річний В’ячеслав Золочевський народився в сорочці. Сьогодні він фактично святкує другий день народження. Вночі В’ячеслав отямився біля уламків літака Ан-26, в якому летіла вся команда, друзі, побратими. Вогонь, знищений літак, темрява й тіла навколо. Один з хлопців поруч горів, і Слава кинувся його гасити. Йому вдалося дати ще один шанс іншому курсанту, який однак, на жаль, помер від опіків сьогодні вранці. Це героїзм посеред поля смерті”, – написав президент України Володимир Зеленський у себе на сторінці у фейсбуці.

Начальник Центру Едуард Хорошун повідомив Президентові, що стан постраждалого – середньої тяжкості. Однак попри це військовий перебуває у свідомості.

В’ячеслав розповів, що все сталося дуже швидко, й було незрозуміло, що відбувається. За його словами, курсанти та екіпаж були знайомі і вже літали разом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні