--> Страшна негода йде в Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Страшна негода йде в Україну

0
3
Страшна негода йде в Україну
Погода в Україні скоро сильно зміниться, адже після довгого сухого періоду з помірно теплими днями і по-осінньому прохолодними ночами прийде час потужних злив і похолодання. Синоптики розповіли, коли починати носити з собою парасольки. Про це повідомляє Під прицілом.

Згідно з даними Українського гідрометцентрусерйозний атмосферний фронт накриє країну в неділю, 27 вересня. Місцями зливи будуть найсильнішими з початку осені.

26 вересня тепло і сонячно буде по всій країні, крім Заходу. Тут − потужні зливи, місцями з грозами і похолодає до +19+22. В інших регіонах субота все ще буде комфортною.

А ось 27 вересня атмосферний фронт затягне вже всю країну. У західних областях сильні зливи і холод вдень +13+19 градусів, на Півночі і в Центрі, місцями Півдні − сильний дощ і +19+24, менше опадів на південному сході, температура +22+25.

28 вересня невеликі опади очікуються на Заході і більш сильні − на Сході. Температура сильно не зміниться.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні