--> "Хлопці стрибали з літака вниз на повному ходу", — очевидець авіакатастрофи. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

"Хлопці стрибали з літака вниз на повному ходу", — очевидець авіакатастрофи. ФОТО

3
0
"Хлопці стрибали з літака вниз на повному ходу", —  очевидець авіакатастрофи. ФОТО
Нагадаємо, вчора, 25 вересня за Чугуєвом Харківської області впав літак та одразу загорівся.

Командування повітряних сил ЗСУ на своїй сторінці у фейсбук офіційно повідомило, що у літаку знаходились курсанти Харківського університету Повітряних Сил імені І. Кожедуба.



25 вересня вони здійснювали навчальний політ на військовому літаку АН-26 біля Ростовської траси. За офіційними даними, причиною падіння літака стала відмова лівого двигуна. Під час заходу на посадку, близько 20:45, АН-26 загорівся та впав. Про це заявив губернатор Харківської області Олексій Кучер.

В свою чергу, головний військовий екс-прокурор Анатолій Матіос повідомив, що із достовірних джерел йому надійшла інша інформація. За його словами, військовий екіпаж міг припуститися помилки при посадці, і переплутав автомобільну трасу та злітно-посадкову смугу.



На борту літального апарату всього перебувало 28 людей. З них 7 членів екіпажу і 21 курсант. На даний момент точно відомі дані про 22 загиблих, а також 2 тяжкопоранених осіб. Ця інформація була офіційно підтверджена у Офісі Президента. Володимир Зеленський повідомив, що 26 вересня терміново вилітає на Харківщину.

За словами очевидця моторошної авіакатастрофи Руслана Овчаренка, він прибув на місце подій одним із перших.

"Ті курсанти, які стрибали на ходу з літака, змогли вижити. Один хлопець був живий, але психоемоційний стан у нього був дуже тяжкий. Із літака всього винесли 2 живих людей, здається", - повідомив чоловік. Наразі ще 2 людей із літака не змогли розшукати.



У терміновому порядку уряд створив комісію для розслідування обставин аварії. Очолив її віцепрем'єр-міністр Олег Урський.



26 вересня у Харківській області було оголошено днем жалоби за померлими. Окрім того, у соцмережах "засвітився" ніби то список курсантів, які перебували на борту літака.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
П'янству бій, екіпажу не треба було вживати алкоголь, вони просто переплутали місце посадки літака. А то зараз почнуть говорити, аби приховати справжню причину катастрофи, скажуть нам, що було втручання Росії чи можливо прибульців з інших планет.
Відповісти
Міністра оборони України Андрія Тарана, разом з керівниками всіх ланок Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ, де навчались курсанти негайно у відставку та на пенсію. В кого з керівників ЗСУ, ще немає пенсії у народне господарство - конюхами та їздовими на підводи, гній розвозити.
Відповісти
хай краще-би трикратний курадій пенсій ЗЕ-клоун розбився замість хлопців нам на радість!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні