--> Економіка США втратила трильйони доларів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Економіка США втратила трильйони доларів

0
3
Економіка США втратила трильйони доларів
Дослідження останніх 20 років показало, що темношкірим підприємцям було складніше отримати кредити, а темношкірі співробітники заробляли менше за своїх білих колег.

Повідомляє Кореспондент.

У США економіка за останні 20 років втратила близько $ 16 трильйонів через расизм. Про це свідчить дослідження американського банку Citigroup, опубліковане в п'ятницю, 25 вересня.

Чорношкірі підприємці стикалися з проблемами при отриманні кредитів, тому країна недоотримала 13 трильйонів доларів. Це також завадило створити 6,1 мільйона робочих місць.

Крім того, розрив в оплаті праці між білими і чорношкірими працівниками обійшовся США ще в 2,7 трильйона доларів.

Також втрата 218 мільярдів доларів пов'язана з дискримінацією меншин при отриманні кредиту на житло, ще від 90 до 113 мільярдів доларів бюджет недоотримав через нерівний доступ до вищої освіти.

Щоб впоратися з проблемою, аналітики банку рекомендують ввести додаткові податкові пільги, підвищити мінімальний рівень оплати праці і вжити низку інших заходів. Банк пообіцяв виділити мільярд доларів на боротьбу з расизмом.

Нагадаємо, що раніше в США тисячі людей протестували проти расизму. Кількість людей на центральному бульварі американської столиці не вказується, проте вони заповнили всю територію навколо прямокутного ставка перед меморіалом Лінкольна.

При цьому Трамп заборонив чиновникам ходити на антирасистські тренінги. Президент США наказав своїй адміністрації забезпечити припинення фінансування цих тренінгів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні