--> Найкращі поради схуднення для жінок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Найкращі поради схуднення для жінок

0
3
Найкращі поради схуднення для жінок
Багато дівчат задаються питанням: як швидко схуднути? Варіантів швидкого схуднення безліч, але не всі вони добре відображаються на здоров'ї. Особливо, коли готуєшся до якоїсь важливої ​​події і хочеш виглядати ідеально для себе.

Запам'ятай, худнути треба правильно, "слухати" і "розуміти" своє тіло.

Як швидко схуднути без шкоди для здоров'я?

Починай свій день зі склянки води. Після пробудження випивай склянку теплої води. Такий прийом запускає травну систему та готує її до сніданку. Можна кидати в воду шматочок лимона.
Перед кожним прийомом їжі, хвилин за 20, випивай склянку води. Саме вода збиває апетит і допоможе тобі контролювати, що і скільки ти їси.
Випиваючи не менше восьми склянок на день, ти також борешся із застоєм рідини в організмі. Найкраще пити чисту воду, без штучних підсилювачів смаку й ароматизаторів, що не містить калорій.


Намагайся перекушувати 4-6 разів на день — це здорова альтернатива трьом основним прийомам їжі.
Роби це через рівні проміжки часу, щоб підтримувати стабільний рівень цукру в крові та знижувати апетит.

Часта їжа стимулює обмін речовин, забезпечуючи організм "паливом" для спалювання додаткових калорій.
Не захоплюйся чаєм і кавою. Чай і кава самі по собі не страшні, але коли ти додаєш вершки і цукор, вони стають калорійними та шкідливими напоями. Кожна чашка чаю або кави з молоком із двома кубиками цукру так само шкідлива, як і великий шматок шоколадного торта.

Заміни чашку чорного чаю і кави трав'яними зборами.
Вітаміни. Зроби свіжі фрукти й овочі більш апетитними: приготуй їх заздалегідь і склади в холодильник у прозорому посуді. Наприклад, вимий, почисть і поріж часточками яблука, злегка збризнувши їх лимонним соком, щоб вони не потемніли.

Якщо ти ласунка, задовольняй свій апетит солодкими фруктами й овочами ( приміром, у качані кукурудзи тільки 85 ккал і один грам жиру).

Свіжі овочі краще, ніж приготовлені або консервовані. Намагайся їсти овочі в сирому вигляді. Коли ти готуєш їх, то насправді втрачаєш половину вітамінів, які в них містяться.

Небажано їсти більше одного яйця на день. Яйця – не кращий варіант харчування, якщо ти хочеш швидко схуднути. Було б краще знизити споживання яєць до кількості трьох штук на тиждень.

Цукерки - це розкіш, а не щоденна рутина. Принаймні, вони не повинні бути частиною твого щоденного раціону. Не віддавай солодощам надто багато значення.

Поради сайту lady.tochka.net
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні