--> Винуватець нічної ДТП у Луцьку - неповнолітній. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Винуватець нічної ДТП у Луцьку - неповнолітній. ФОТО

0
10
Винуватець нічної ДТП у Луцьку - неповнолітній. ФОТО
Сьогодні, близько 2-ї години ночі, луцьким патрульним надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Дубнівській.

Прибувши на місце події, патрульні виявили автомобіль AUDI A3, який здійснив наїзд на електроопору та від удару перекинувся на бік.



Патрульні встановили, що за кермом автомобіля перебував 17-річний хлопець та 18-річний пасажир. На щастя, в цій автопригоді ніхто не постраждав. Також про ДТП патрульні негайно повідомили батьків.

При спілкуванні з учасниками події, ознак сп’яніння виявлено не було.



На 17-річного хлопця патрульні склали постанову за керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, протоколи за порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортного засобу та за пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні