--> Стає цікаво: Дмитро Глазунов йде на мера Луцька самовисуванцем | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стає цікаво: Дмитро Глазунов йде на мера Луцька самовисуванцем

2
-2
Стає цікаво: Дмитро Глазунов йде на мера Луцька самовисуванцем
Голова благодійного фонду "Рідна Волинь" та ВОГО "Волинська обласна лікарняна каса" Дмитро Глазунов зареєстрований кандидатом на посаду Луцького міського голови на місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року. Про це стало відомо сьогодні 25 вересня.

Це підтвердив сам кандидат у телефонній розмові.

Дмитро Глазунов відомий лучанам як засновник прообразу страхової медицини - Волинської обласної лікарняної каси (ВОЛК), програми обстеження жінок на пересувних мамографах "Я буду здоровою і щасливою ".

У 2014 році після смерті відомого політика і дипломата Бориса Клімчука він очолив його благодійний фонд "Рідна Волинь". Видав книги про Бориса Клімчука і Вячеслава Хурсенка. Подарував музею волинської ікони картину художника Володимира Жупанюка "Ікона Холмської Чудотворної Богородиці в подіях і фактах", яка зберігається поруч із оригіналом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хоче за рахунок Луцька «погасити» свої борги?
Відповісти
Стає не цікаво, а смішно. І сумно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні