--> Вчені: через 80 років в Україні буде, як на Карибах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вчені: через 80 років в Україні буде, як на Карибах

3
13
Вчені: через 80 років в Україні буде, як на Карибах
Науковці попередили, що наслідки від змін клімату будуть лише посилюватися з часом, якщо людство не зупинить це. За найбільш песимістичними прогнозами до 2100 року середня температура у червні та серпні складе 38 градусів у багатьох регіонах світу, повідомляє 24 канал.

Науковці наголосили, що бізнес-лідери та уряди країн повинні прискорити ухвалення рішень і діяти вже зараз для запобігання негативному сценарію.

Дослідники спрогнозували найгірші репрезентативні шляхи концентрації, які можуть втілитися у життя до 2100 року. Серед них:

потепління більш ніж на 4 градуси за Цельсієм вище доіндустріального рівня, збільшення викидів, вимушена міграція сотень мільйонів людей, значне збільшення площі лісів, схильних до того типу пожеж, які вирували цього літа через феномен, що отримав назву "дефіцит вологи".

Всесвітній економічний форум використовував дані лабораторії Climate Impact Lab, Climate Central, Washington Post і супутників NASA
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно правительству. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас: https://myukraina.com.ua/finansy/zarplata/indeksaciya-zarplaty-srochnikov-ukrainy-v-2020-godu.html
Відповісти
Занимаюсь лечением уже более 10 лет.
И вот недавно прочитал информацию что пчелопродукты очень нужны и отлично укрепляют иммунитет.
Перечитав большое количество информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел массу народных рецептов на основе пчелопродуктов.
Вот кстати несколько полезных статей: http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/86-pri-sarkoidoze-legkix.html
http://www.pchelandiya.net/pilca/1202-pchelinaya-pylca-pri-diabete-kak-prinimat.html
http://www.pchelandiya.net/pilca/299-protivopokazaniya-k-primeneniyu-pylcy.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/426-lechenie-propolisom-yenureza-i-nederzhaniya-mochi.html
http://www.pchelandiya.net/propolis/1322-vaginalnye-svechi-s-propolisom-ot-endometrioza.html

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти
Вы вообще понимаете что происходит в Украине?!
Мне кажется нам подставляют какие то не настоящие статьи и мы часто не читаем статьи из первых рук.
Перебрав много источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что журналисты дают хоть какую то картину жизни в которой находимся.
Очень важно в современном мире отбирать настоящие СМИ.
Вот еще одна свежая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/sostav-potrebitelskoj-korziny-v-ukraine/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні