--> МОН прокоментувало гучний скандал з шкільним підручником | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

МОН прокоментувало гучний скандал з шкільним підручником

4
1
МОН прокоментувало гучний скандал з шкільним підручником
Нагадуємо, нещодавно в соцмережі розгорівся скандал через помилку у шкільному підручнику.

У Міносвіти України відреагували на скандал з підручником з української мови, в якому знайшли прикру помилку про дату заснування Києва. Зокрема, МОН запевнило, що він вже не використовується в школах.



Що відомо про цю ситуацію? Йдеться про підручник для першого класу, на сторінках якого було зазначено, нібито столицю заснували в 19 столітті, інформує 24 канал.

Про цей випадок стало відомо в соцмережі, де опублікували скрін із цією помилкою. Зазначимо, що у підручнику також "омолодили" на вісім століть Софійський собор та Києво-Печерську лавру.

Тепер у МОН заявили, що цей підручник, авторства докторки педагогічних наук Ольги Хорошковської, не відповідає типовим освітнім програмам і вимогам Нової української школи. Тому він вже понад 5 років не використовується як базовий підручник в освітньому процесі.

До слова, нещодавно стало відомо, що у підручниках з української мови для третього класу опублікована прихована реклама популярної марки води "Моршинська" та львівської кав'ярні. Це обурило та шокувало багатьох батьків школярів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І як тоді підручники які нібито вже стільки часу не використовуються попали до учнів? Чому в МОНі не пояснили?!
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас: https://myukraina.com.ua/prognoz/predskazaniya/predskazaniya-vangi-dlya-ukrainy.html
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно правительству. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prognoz/predskazaniya/vazhlivi-peredbachennya-dlya-ukra%d1%97ni-i-rosi%d1%97.html
Відповісти
Вы вообще осознаете что творится в Украине?!
Мне кажется нам подставляют какие то не настоящие новости и мы часто не читаем новости из первых рук.
Перебрав кучу источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что СМИ предоставляют хоть какую то реальность в которой живем.
Очень важно в современном мире отбирать реальные средства массовой информации.
Вот еще одна топовая статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/chi-namichayetsya-kinec-svitu/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні