--> Священника та його сім'ю виганяють з дому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Священника та його сім'ю виганяють з дому

3
-6
Священника та його сім'ю виганяють з дому
На Рівненщині громада ПЦУ виселяє священика УПЦ з дому на вулицю.

У селі Поліське 17 вересня до будинку священика УПЦ Степана Корольчука прийшли представники громади ПЦУ з вимогою звільнити будинок, де він разом з сім'єю проживає вже більше 20 років.

Як повідомили в Рівненській єпархії УПЦ, в будинку, де живе сім'я священика Степана Корольчука, вже прописали священика ПЦУ і цьому посприяв місцевий сільський голова.

Конфлікт в селі почався в 2019 році, коли громада ПЦУ перереєстровувала на себе церкву, де до цього служили віруючі Української православної церкви. Після цих подій віруючі ПЦУ служили в храмі, а громада УПЦ була змушена проводити богослужіння в наметі - у дворі священика.

Представники ПЦУ погрожували силою вигнати священика з дому, але місцеві правоохоронці повідомили, що без рішення суду не сприятимуть такому виселенню. Суд у цій справі відбудеться завтра 25 вересня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ні щоб перейти в ПЦУ. Але принципи теж мають свою вартість.
Відповісти
Не усi продажнi як ти , холоп
Відповісти
От якраз і в МП вважают людей "холопами"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні