--> 12 українців завдали збитків Польщі на 298 млн. грн. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

12 українців завдали збитків Польщі на 298 млн. грн.

4
8
12 українців завдали збитків Польщі на 298 млн. грн.
На польській підпільній фабриці затримали 12 українців.

У Великопольському воєводстві в приватному будинку копи виявили нелегальну фабрику з виробництва сигарет. До цього були причетні 16 осіб, серед яких - 12 громадян України.

Всього на нелегальній фабриці виявили 5,8 млн штук сигарет, приблизно 1,7 тонн тютюнової суміші і кілька піддонів з напівпродуктами. Збитки Держказначейства Польщі становлять 6,5 млн злотих (48, 3 млн грн).

Копи також вилучили мільйон злотих (7,4 млн грн) готівкою і три авто, включаючи вантажівка для доставки.

Сигарети незаконно виробляли і продавали з листопада 2019 року.

На думку слідчих, сигарети вивозили за межі Польщі. У приміщенні нелегальної фабрики також були захищені відходи післяпродажного виробництва сигарет може довести, що в цьому місці могло вже бути виготовлено понад 33 млн сигарет без польських податкових марок, це ще 40 млн. злотих шкоди (298 млн грн).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яким чином це збитки для Польщі? Може країна не дотримала податків, але це ніяк не збитки
Відповісти
Це Ґуґл Транслейт?
Відповісти
Мабуть мають на увазі термін-упущена вигода.Що сигарети продали без державних акцизів та налогів.Налоги не заплатили робітники,адже вони виявляється нелєгали.
Відповісти
Я ,сука (это литературное слово) не понимаю 12 украинцев, а четыре пинка это кто, ...е поляки, а кто ещё, почему сука, это лит .слово.. никто не говорит что поляки наладили контрабанду, украинцы ни чего не украли вы мрази сраные пишите всякую хуйню, которая нас очерняет.
Привет пидарасам писателям...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні