Як чоловіки вибирають жінок. ПРАВИЛА

0
-9
Як чоловіки вибирають жінок. ПРАВИЛА
З 2004 року кількість зрад серед прекрасної статі збільшилася за різними даними на 15 - 20%. Дівчата виправдовують свої "ліві" наміри просто: "Мені бракувало емоцій від цих стосунків".
Яка ж вона механіка зради по дорослому?

Зрада від нудьги?

Для неї емоції - це початок роману, період бурхливої ​​пристрасті, букетів, цукерок і постійних поїздок. Скарга на недолік вражень свідчить - вона хоче нескінченно грати перший акт любовної вистави. І не важливо хто герой, важлива тільки роль бажаної богині - її роль.

Дівчина не сприймає відповідальності за стосунки, не усвідомлює що доведеться жертвувати частиною свободи і працювати.
Історія про твою? Допиши фрази "я повинен був... я недостатньо хороший в... вона втомилася від...". Недолік емоцій як виправдання зради - верхівка гори локшини на твоїх вухах.

Причина зради - недосвідченість?

Деякі жінки-психологи кажуть про іншу причину зрад. Психологині (психологесси?) стверджують: шкідливо виходити заміж незайманими.

Логіка така: дівчина повинна спробувати всі фрукти-ягоди на городі, тоді зрозуміє який плід найсолодший. Готовий почекати поки через жінку пройде ця черга і вона радісно повернеться до смачного тебе? Перш ніж кивати, згадай - восени з'являться свіжі яблучка-мандаринчики. Як їй встояти і не спробувати?

Ти вибрав гулящу жінку

Перша справжня причина зради - помилка при виборі супутниці.
Фанатки цукеркової романтики починають дивитися "наліво" при перших ознаках відповідальності за взаємини.

Звичка купатися в емоціях і отримувати подарунки, забрала у них здатність віддавати, піклуватися, створювати гармонію. Залежна від емоцій жінка може грати роль, але спокійне сімейне життя для неї завжди буде прісним.

Дегустаторші плодово-ягідних культур чіпляють іншу заразу. Мова про стирання рамок дозволеної поведінки. Змінити перше - складно, друге - набагато простіше. Після багаторазових зрад підгортати свій город стає важко, легше махнути через лівий паркан за сусідськими яблучками. У дівчинки з досвідом "вільного кохання" - відсутні кордони вірності. Такі плоди отруйні - непридатні до відносин.

Як не стати оленем

Перестань вірити відверто пласким виправданням. Співають про недолік сильних почуттів або дегустацію фруктів всіх кольорів і габаритів - проходь повз. Обережно розвідай рамки дозволеного: шанувальниці вільного кохання і досвідчених скакунів - нехай йдуть далі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні